Djelatnosti

Niskogradnja

construction1U okviru aktivnosti niskogradnje izvodimo sve radove na rekonstrukciji modernizaciji i izgradnji putne infrastrukture u Crnog Gori. Ove radove izvodimo najvećim dijelom za Investitore i to : Agenciju za izgradnju i razvoj Podgorice, Direkciju za saobraćaj, Direkciju javnih radova i dr. Takođe izvodimo sve radove na uređenju terena.

GRADNJA PROMET je opremljena adekvatnom mehanizacijom i kadrovima za izvođenje svih vrsta radova iz oblasti niskogradnje. Izvodili smo radove na više velikih projekata koji se tiču izgradnje magistralnih i regionalnih puteva, saobraćajnica, parkinga i sl.

GRADNJA PROMET raspolaže kvalifikovanim personalom za izvođenje radova, od rukovalaca građevinskih mašina, vozača, do poslovođa i vodećih inženjera. Preduzeće u svom mašinskom parku posjeduje raznovrsna teretna vozila kao što su kamioni za prevoz tereta, kiperi. mikseri, vučna vozila, dostavna vozila. Takođe, kada je u pitanju građevinska oprema i mašine možemo se pohvaliti da posjedujemo svu neophodnu tehniku za izvođenje radova, u šta spadaju i kranovi, autodizalice, bageri, rovokopači, mobilno drobilično postrojenje. Kako bismo našim klijentima u svakom trenutku pružili usluge na vrhunskom nivou, u kontinuitetu težimo stalnom obnavljanju i modernizaciji vozila, opreme i mašina.

U našoj listi projekata možete naći naše najvažnije Investitore i vrste radova koje izveli tokom prethodnih godina iz oblasti niskogradnje.

Gradnja promet garantuje:

  • Poštovanje svih standarda
  • Angažovanje stručnog ljudstva
  • Korišćenje ispravne mehanizacije