Djelatnosti

Visokogradnja

construction1Značajan dio naših aktivnosti je vezan za izvođenje radova visokogradnje. U tom smislu jednu cjelinu čini izgradnja objekata za tržište (gradnja stambeno-poslovnih zgrada) , dok drugu cjelinu čine radovi na izgradnji objekata za poznate Investitore.

Naši stambeni i poslovni objekti su projektovani uz maksimalno uvažavanje zahtjeva, standarda i propisa struke. Svojim oblikom i dizajnom u potpunosti su uklopljeni u cjelokupno okruženje.

Uspješno realizujemo sve projekte iz oblasti visokogradnje, a kvalitet izvedenih radova mogu potvrditi mnogobrojni investitori iz javnog i privatnog sektora. Uz posjedovanje licence za izvođenje građevinskih radova, preduzeće raspolaže Građevinskom operativom koju čini stručni kadar za izradu svih pozicija građevinskih radova visokogradnje. Posebnu pažnju posvećujemo lokacijama na kojima izvodimo naše projekte, tako da upravo izuzetne i pažljivo birane lokacije, uz naravno vrhunski kvalitet gradnje, kao i povoljne cijene preporučuju nas kao pouzdanog izvođača za vaš budući stambeni ili poslovni prostor.

Kvalitetnim rješenjima naših projekata doprinosimo pozitivnoj transformaciji životne sredine i stičemo duboko poverenje i preporuke svojih klijenata.

Gradnja promet garantuje:

  • Izuzetne lokacije
  • Vrhunski kvalitet
  • Povoljne cijene