Projekti


Pogledajte projekat...

Stambeno poslovni objekat u Podgorici

U saradnji s našim partnerom “Monting gradnja” d.o.o. predstavljamo Vam novi Stambeno poslovni objekat koji se nalazi u Podgorici na Zabjelu u okviru DUP-a “Zabjelo 8”. Planirana gradnja stambeno-poslovnog objekta je ukupne bruto površine 9.212,47 m2. Spratnost objekta je Su+P+3. Objekat stambeno-poslovnog karaktera je formiran kao niz od 4 lamele koje pružaju veći komfor, intimu i lakši način u funkcionisanju života. [...]

nova zgrada Pogledajte projekat...

Stambeno poslovni objekat u Podgorici

Započeta je izgradnja stambeno poslovnog objekta na urbanističkoj parceli broj 83 u zahvatu DUP-a Zabjelo – Ljubović – Izmjene i dopune u Podgorici. Objekat posjeduje garažu, prizemlje, četiri sprata i potkrovlje. Objekat će imati garažu sa 56 parking mjesta, poslovne prostore od 80m² do 170m², stambene jedinice površina od 27m² do 120m² . PREUZMITE PRODAJNI KATALOG STANOVA

Pogledajte projekat...

Eko zgrada Ujedinjenih Nacija

Podgorica

Eko zgrada je objekat izgrađen za potrebe Ujedinjenih Nacija po najsavremenijim standardima energetski efikasnih objekata. Eko zgrada je u arhitektonskom smislu zahtjevan projekat dizajniran na ekološkim principima i nezavistan u smislu napajanja energijom.

Pogledajte projekat...

Sportska Dvorana Univerziteta Crne Gore

Podgorica

Sportska dvorana Univerziteta Crne Gore – Podgorica je moderan i savremeno opremljen Sportski objekat sa svim pratećim sadržajima. Višenamjenska sala je izgrađena u skladu sa važećim standardima za odigravanje sportskih događaja, a prostor omogućava i organizovanje kulturnih manifestacija.

moskovski Pogledajte projekat...

Moskovski most

Podgorica

Moskovski most je rađen za Investitora Agenciju za izgradnju i razvoj Podgorice, a poznat je kao Ruski most. Izgrađen je 2011.godine. Most predstavlja pješačku sponu centra Podgorice sa dijelom grada “preko Morače”.

Pogledajte projekat...

Stambeno poslovni objekat Blok 18-19

Podgorica

Stambeno poslovni objekat je rađen za tržište . Bruto površina objekta iznosi 11.108,40m². Izgrađen je 2011.godine.

Pogledajte projekat...

Stambeno poslovni objekat

DUP Ljubović, Podgorica

Stambeno poslovni objekat je rađen za tržište . Bruto površina objekta iznosi  15.915,82m². Izgrađen je  2016. godine.

Pogledajte projekat...

Zgrada u Okviru DUP-a Servisno skladišna zona

Podgorica

Stambeno poslovni objekat je rađen za tržište . Bruto površina objekta iznosi 7.135,75 m². Izgrađen je 2014.godine.

Pogledajte projekat...

Stambeno poslovni objekat

DUP Ljubović, Podgorica

U okviru DUP-a Ljubović nudimo završene stambene i poslovne prostore, kao i parking mjesta u garaži objekta. Posebno naglašavamo mogućnost kupovine parking mjesta u garaži objekta po pristupačnim cijenama, uz plaćanje više rata i bez kamate. Kontaktirajte nas, ako želite saznati više. Pogledajte galeriju fotografija: