Novosti

Dobrodošli na naš novi sajt

naslovna

Od danas, sve informacije koje Vas zanimaju u vezi sa našim poslovanjem možete pronaći na novoj internet stranici gradnjapromet.com. Kao i uvijek, potrudili smo se da pružimo lijep ugođaj svim posjetiocima naše nove prezentacije na internetu, na kojoj uz samo par klikova možete pronaći sve što Vas interesuje.

Na našem sajtu moći ćete pronaći veliki broj urađenih projekata iz oblasti visokogradnje i niskogradnje koje smo za Vas predstavili kako biste se uvjerili u kvalitet koji pružamo i profesionalnost u radu koja krasi našu firmu.

Kada je u pitanju Gradnja promet, zadovoljstvo klijenata jeste na prvom mjestu, pa smo se potrudili da Vam pružimo što detaljniji uvid u naše poslovanje, a posebno bismo naglasili sekciju Prodaja, u kojoj možete pronaći sve potrebne informacije o stambeno-poslovnim objektima koji su trenutno u izgradnji. U okviru te sekcije moći ćete pronaći detaljne informacije o investiciji, kao i skice stanova koji će se naći u ponudi.

Takođe, posebno bismo izdvojili i sekciju Oglasi, u okviru koje možete preuzeti i obrazac za zapošljavanje, s obzirom da je u našoj firmi uvijek otvoren oglas za sve zainteresovane radnike različitih profila. Možete nas kontaktirati na neki od ponuđenih kontakt telefona, ili ispunjavanjem obrasca za poruke korisnika, koji se nalazi na sajtu.

Pratite naš sajt, kako biste na vrijeme bili upoznati sa svim novinama, koje ćemo za Vas redovno ažurirati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *