Novosti

Započeta izgradnja novog stambeno poslovnog objekta u Podgorici

U saradnji s našim partnerom “Monting gradnja” d.o.o. predstavljamo Vam novi Stambeno poslovni objekat koji se nalazi u Podgorici na Zabjelu u okviru DUP-a “Zabjelo 8”. Planirana gradnja stambeno-poslovnog objekta je ukupne bruto površine 9.212,47 m2. Spratnost objekta je Su+P+3.

Objekat stambeno-poslovnog karaktera je formiran kao niz od 4 lamele koje pružaju veći komfor, intimu i lakši način u funkcionisanju života. Predmetna lokacija ima omogućen pristup sa dvije strane, pa je omogućen odvojen pristup motornim vozilima i pješacima. Funkcionalnim rješenjem suteren je riješen kao otvorena etaža namijenjena za parkiranje sa ukupno 132 parking mjesta.

Prizemlje objekta je u cijeloj svojoj površini podijeljeno na poslovne prostore i stambene jedinice. U lamelama A i D nalaze se poslovni prostori koji će se projektovati u tzv. “sivoj fazi”, što omogućava budućim korisnicima da organizuju prostor shodno svojim potrebama, dok se u Lamelama C i D nalaze stambene jedinice različitih struktura

Ostale 3 nadzemne etaže sadrže stambene jedinice različitih struktura i površina. Objekat u sve četiri Lamele sadrži 108 stambenih jedinica idealnih za stanovanje koje možete nazvati svojim novim domom. Osim navedenog u sklopu Objekta nalazi se i jasno riješen parter sa ozelenjenim površinama i pješačkoj zoni, koje su jasno odvojene od kolskog saobraćaja.

Preuzmite kataloge poslovnih prostora:

LAMELA A, LAMELA D

Preuzmite kataloge stanova:

LAMELA A, LAMELA B, LAMELA C, LAMELA D